: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Торшери спрямованого світла

Товарів 25-48 з 868

Популярні Дешеві Дорогі

Торшери вже давно завоювали почесне місце серед любителів сучасних і затишних інтер'єрів. Слово "торшер" походить з французької мови і дослівно означає "факел", оскільки перші подібні конструкції мали досить витягнуту форму: на довгій ніжці – на підставі розташовувався плафон з тканини, які здалеку нагадують факел. Назва прижилася і в сучасному світі майже в кожному будинку можна зустріти сучасний і стильний торшер.

Зараз різноманітність сучасних варіантів торшерів може з легкістю заплутати будь-кого. Купити торшер – завдання не з легких, але цілком реальний. Для початку, потрібно визначитися з метою покупки даного світильника, адже торшер може як м'яко освітити весь простір у приміщенні, так і точково акцентувати увагу на потрібних зонах. Зустрічаються також і комбіновані моделі.

Якщо мова заходить про функціональні прилади, то вони, як правило, відрізняються від класичних варіантів можливістю регулювання напрямку світла. Рухомий плафон – родзинка торшерів спрямованого світла, які вже давно завоювали своє почесне місце серед всіх світильників.

Основні переваги торшерів спрямованого світла:

  • торшер з рухомим абажуром дозволяє точково підсвічувати обрану зону;
  • простота монтажу: все, що потрібно – це наявність рівної підлоги і доступ до розетки;
  • високий ступінь мобільності;
  • широкий спектр застосування: торшери в стилі лофт практично завжди мають в своїй конструкції рухливий елемент, а світлодіодні торшери дозволяють уникнути використання стандартних ламп на користь сучасних технологій.

Найбільшу популярність і популярність у всьому світі отримали торшери з невеликим рухомим плафоном. Він часто є не основним, а додатковим джерелом світла. Торшер з лампою для читання – незамінний світильник для диванної або приліжкової зони. Іноді для читання використовують торшер лофт, так як основний рухливий плафон теж можна використовувати для цих цілей.

Сучасні матеріали у виробництві торшерів

Не варто забувати і про матеріал, з якого виготовлений торшер. Найчастіше основу роблять з металу, пластику, кераміки або бетону. Що стосується абажура, то вибір ще ширший. Найпопулярніші варіанти:

  • тканина;
  • пластик;
  • кераміка;
  • скло;
  • метал.

Оформлення торшера залежить від стилю або фірмового почерку фабрики-виробника. Наприклад, торшер Eglo завжди буде виграшно виглядати в класичних приміщеннях, а представники іспанських фабрик, навпаки, відрізняються сучасними стилями (лофт, модерн тощо).

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії торшери спрямованого світла: Trio, Eglo, Reality.

Топ-5 найпопулярніших товарів в категорії торшери спрямованого світла: TrioEgloReality

Trio 412400132 Marley

Viokef 4216100 Dexter

Nowodvorski 6493 Eye White Eye Super

Nordlux 2010994035 Contina

DFTP 71704003 MIB