: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Бра

Товарів 121-144 з 5993

Популярні Дешеві Дорогі

Для створення локального освітлення використовуються різні види світильників, але найбільш популярним і затребуваним залишається бра. Вони являють собою пристрої, які кріпляться безпосередньо до стіни за допомогою спеціального кронштейна. також вони оснащені одним або декількома плафонами.

Основні види настінних бра

Сьогодні можна купити бра будь-якої форми, розміру, колірної гами, дизайну або ж матеріалу. Все залежить від того, з якими завданнями повинен справлятися освітлювальний прилад.

Залежно від форми бра розрізняють наступні їх види:

  • закриті - припускають наявність плафона закритого виду (найчастіше геометричної форми). З їх допомогою можна отримати м'яке розсіяне світло;
  • половинки - дуже схожі на закриті бра, але мають відрізану верхню частину плафона, через що світловий потік завжди спрямований вгору. Така модель дозволяє візуально збільшити висоту стель в приміщенні;
  • декоративні - виконують важливу естетичну функцію в дизайні інтер'єру, і при цьому є додатковим джерелом світла. Дизайнери пропонують безліч варіацій декоративних бра у вигляді ліхтариків, квітів, підсвічників та інших форм. Такі світильники стануть справжньою окрасою в будь-якій кімнаті.

Крім того, всі бра також поділяються на підвиди залежно від світлорозподілу, а саме:

  • бра спрямованого світла - конструкція світильника передбачає можливість регулювання напряму світлового потоку, що особливо важливо в процесі зонування простору;
  • з рівномірним освітленням - незамінний варіант для читання або занять рукоділлям;
  • з розсіяним світлом - є додатковим джерелом світла в кімнаті і дозволяє створити правильну атмосферу.

Особливості вибору настінних бра

В першу чергу слід зрозуміти, в яку кімнату ви хочете купити бра і його основне призначення.

Вибираючи бра в дитячу, слід звернути увагу на барвисті моделі у вигляді героїв мультфільмів.

Для додаткового або основного освітлення коридорів підійдуть бра розсіяного світла, а для читання або зонування простору - бра з направленим світловим потоком.

Крім того, бра має відмінно поєднуватися з іншими освітлювальними приладами в кімнаті (люстрою, підвісним або стельовим світильником, настільною лампою і іншими). Все залежить від інтер'єру кімнати і обраного стилістичного напряму.

Найбільший вибір настінних бра в Києві представлений на сторінках нашого інтернет-магазину. Ми пропонуємо тільки якісні і стильні світильники, як європейського, так і вітчизняного виробництва, за найдоступнішими цінами.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії бра: Eglo, Ideal Lux, Faro.

Топ-5 найпопулярніших товарів в категорії бра: EgloIdeal LuxFaro

Zuma Line 5647 Ali

Nowodvorski 7807 Mono I White

Feron 32961 ML310

Nowodvorski 7838 Mono I Black

TK Lighting 4670 Lagos