: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Бра свічки

Свічка, як символ світла і життя, привносить до будинку затишок, романтичний настрій та тепло. Недивно, що навіть після того, як необхідність в справжніх свічках відпала, бажання й далі прикрашати будинок знайшло відображення в освітленні: люстрах, лампах і бра. Бра свічки поєднують в собі класичний стиль світильників з багаторічною історією і сучасну безпеку.

Бра у вигляді свічки — це декоративний настінний світильник, що імітує свічник. Перший такий настінний канделябр датується XIV століттям, а його основні частини досі можна побачити в сучасних бра. Основи-канделябри виготовляють з металу, пластику та скла, але зустрічаються і більше екзотичні матеріали, наприклад, смола або кришталь. На відміну від інших видів бра, плафони у бра свічках використовуються рідко.

Ідеї для розміщення бра свічок у будинку

Універсальність застосування бра свічок обмежується лише одним чинником — вони найбільш корисні в якості декоративного акценту в приміщенні, в якому вже є інше джерело світла.

Їдальні

Замість традиційних кухонних світильників, подумайте про використання бра свічок для створення атмосфери "вечері при свічках". Хороше рішення — настроїти систему освітлення в кухні так, щоб настінні "свічки" працювали незалежно від основного освітлення.

Спальні

Бра свічки органічно виглядають по обидві сторони дзеркала прикроватного столика. Завдяки відкритості, вони випромінюють рівномірне і яскраве світло, що буде доречним при нанесенні макіяжу. Для більшої зручності читання у ліжку придбайте бра з двома свічками.

Коридори й сходи

У цій категорії ще немає товарів. Але ми працюємо над цим.

В коридорах і на сходах іноді складно правильно спланувати освітлення, але зі свічками бра можна стильно освітити ці тісні простори. Зверніть увагу: через те, що коридори не такі широкі порівняно з іншими приміщеннями, в них є ризик травмуватися об бра з гострими краями. Вибирайте в вузькі приміщення бра свічки з м'якими лініями.

Ванні кімнати

Бра свічки підходять для розміщення у ванній кімнаті, тому що вони забезпечують рівномірний розподіл світла. Як і в інших кімнатах, бра у вигляді свічки відмінно виглядатиме з обох боків від дзеркала. Єдина відмінність — у ванну кімнату потрібен світильник із захистом від вологи і випарів.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії бра свічки: Eglo.

Топ-5 найпопулярніших товарів в категорії бра свічки: Eglo

Eglo 39097 Basilano

Eglo 39109 Paularo