: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Підсвітка для дзеркала

Підсвічування для дзеркала — велика категорія настінних світильників, що з кожним роком набирає все більшої популярності. Головна функція, яку виконує світильник для дзеркала — рівномірне освітлення дзеркала та обличчя людини.

Товарів 49-72 з 1340

Популярні Дешеві Дорогі

Особливості бра для підсвічування дзеркала

Основна відмінність бра над дзеркалом від інших настінних світильників полягає в декількох важливих нюансах:

  • плафон обов'язково повинен випромінювати розсіяне світло без будь-яких тіней або яскравих відблисків. Для досягнення такого ефекту використовуються матові білі плафони або настінні світильники без плафонів з правильними лампами;
  • правильне розташування. Світильники для дзеркала у ванній найкраще розміщувати по центру дзеркала або по обидва боки від нього. Таке розташування позбавить від проблем пересвіту обличчя з одного боку і темної іншої частини;
  • найкраще використовувати лампу з нейтральним джерелом світла (4000К), який максимально наближений до природного денного освітлення.

Світильник у ванну над дзеркалом — найзручніші варіанти

Найчастіше в підсвічуванні потребують саме дзеркала, які знаходяться у ванній кімнаті. Проблему якісного нанесення макіяжу та укладки для жінок, а також гоління для чоловіків вирішили спеціальні світильники. Відрізняються ці моделі своєю формою і конструкцією. Безпрограшні варіанти:

  • настінні світильники з прямокутним повністю закритим плафоном або кількома плафонами у формі сфери;
  • бра на ніжках з конусними або циліндричними плафонами, які дають бічний потік світла;
  • світильники, які нагадують моделі для освітлення предметів мистецтва, але з наявністю розсіювача.

Де найкраще встановити світильник для дзеркала у ванній

Для того, щоб дзеркало використовувалося по максимуму і приносило реальну користь, потрібно правильно визначитися не тільки з формою світильника, але і з його розташуванням.

Найкраще запланувати установку бра поруч з дзеркалом ще на етапі ремонту, щоб правильно провести проводку. Якщо ж такого варіанту немає, то слід розглянути світильник з кріпленням на дзеркало.

Що стосується стандартних варіантів установки, то для підсвічування дзеркал використовується:

  • Підсвічування по периметру. Такий спосіб освітлення можна побачити в салонах краси, адже саме він дає правильний розсіяне світло, яке ідеально підійде для макіяжу або створення зачіски.
  • Верхнє підсвічування дзеркала доречніше за все буде виглядати в невеликих ванних кімнатах або в якості додаткового освітлення дзеркала в коридорі. Головна умова — центральне або симетричне розташування бра з спрямованим світлом на дзеркало або людини.
  • Бічне підсвічування — класичний варіант розташування освітлення. Важливе правило тут — рівномірна віддаленість джерел світла від дзеркала по обидва боки від нього. Причому, розташувати світильники потрібно трохи вище рівня очей.

До вибору світильника, який буде обрамляти дзеркало, потрібно підійти з усією відповідальністю. Дзеркало з правильним світлом буде тішити кожного, хто в нього подивиться. А значить, позитивно вплине на настрій і самопочуття.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії підсвітка для дзеркала: Eglo, Nowodvorski, Astro.

Топ-5 найпопулярніших товарів в категорії підсвітка для дзеркала: EgloNowodvorskiAstro

Imperium Light 157117.05.01 Quebec

Imperium Light 157217.05.01 Quebec

Nowodvorski 8057 Brazos

Nordlux 2015391003 Hester, 9 Вт, 900 лм, 3000K

Nordlux 47091025 Grant