: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Настільні лампи розсіяного світла

Товарів 145-168 з 3442

Популярні Дешеві Дорогі

Найбільш простий і зручний спосіб змінити світловий сценарій в приміщенні і візуально його перетворити — купити настільну лампу. Даний вид світильників вже давно завоював тих, хто намагається відійти від звичного використання верхнього центрального світла на користь точкового і локального підсвічування. Елітні настільні лампи здатні змінити нудний і звичний інтер'єр кімнати. Настільки компактний аксесуар привертає увагу, підкреслює стилістичне рішення і може зайняти центральне місце у всьому приміщенні.

Для чого потрібна настільна лампа?

Існує хибна думка, що настільні лампи використовуються лише для роботи або навчання. Справа в тому, що функціонал сучасних настільних ламп дуже широкий: моделі з рухомим плафоном використовуються для роботи або навчання і, як правило, не відрізняються особливими дизайнерськими рішеннями. З іншого боку, настільні світильники для спальні використовуються для створення приглушеного сценарію освітлення або романтичної обстановки в кімнаті.

Класична настільна лампа використовується або як нічна настільна лампа, або у вигляді декоративного елемента. З метою прикраси інтер'єру світильник розташовують на підвіконнях, комодах або інших горизонтальних поверхнях.

Найбільшою популярністю користуються італійські настільні лампи. Вони є лідерами в цьому напрямку цілком заслужено:

  • при виробництві використовуються тільки високоякісні матеріали;
  • відрізняються довговічністю, практичністю і простотою використання;
  • мають стильний і привабливий дизайн, який задає тренди в ніші світильників.

Настільна лампа з абажуром: як вибрати?

Настільні лампи розсіяного світла вибирають, дотримуючись наступних принципів:

  1. Декоративні настільні лампи потрібно підбирати під конкретний інтер'єр і колірну гамму приміщення.
  2. З усією уважністю підійти до вибору колірної температури виробу. Настільні лампи класичні з абажуром можуть мати вбудований LED-модуль, в якому не можна замінити джерело світла на більш теплий або холодний колір світіння.
  3. Всі моделі настільних ламп не несуть функціонального навантаження (для роботи і читання існує окремий ряд пристроїв з рухомим механізмом).
  4. Якісна основа настільної лампи — запорука її довгого терміну служби. У продажу зустрічаються моделі з основою з металу, скла, дерева, кераміки, а також різних поєднань з іншими матеріалами.
  5. Абажури зустрічаються різних форм і кольорів. Найпопулярніші — це плафони у формі циліндру і овалу, а також більш суворих форм (квадрата і прямокутника), які відрізняються і матеріалом. Класичний варіант абажура завжди виконаний з тканини, рідше зустрічаються моделі з пластиковим або скляним плафоном.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії настільні лампи розсіяного світла: Eglo, Reality, Trio.

Топ-5 найпопулярніших товарів в категорії настільні лампи розсіяного світла: EgloRealityTrio

TK Lighting 5150 Chicago

Nowodvorski 8982 Hotel LED

Viokef 4208800 Fancy

Nowodvorski 9308 Monaco

Eglo 93046 Trondio