: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Точкові накладні світильники

Точкові накладні світильники - це компактні світильники, створені спеціально для організації додаткового підсвічування або зонування і відрізняються простотою монтажу. Такі пристрої ідеально підходять для організації підсвічування навіть після ремонту, адже не вимагають створення отворів в стелі або стінах, як у випадку з вбудованими моделями.

Товарів 73-96 з 2675

Популярні Дешеві Дорогі

Основні види накладних точкових світильників

Сьогодні можна купити точкові накладні світильники найрізноманітніших типів, розмірів і форм. Сучасні виробники пропонують великий вибір моделей, тому підібрати найбільш відповідний для тих чи інших приміщень не складе великих труднощів.

Залежно від форми самого світильника можна відшукати такі моделі:

  • кубічні,
  • циліндричні
  • у вигляді паралелепіпеда.

Більшість виробників роблять акцент на мінімалістському дизайні накладних точкових світильників, але при бажанні можна відшукати оригінальні моделі, декоровані цікавими візерунками, кришталевими підвісками, додатковими прикрасами у вигляді листя або квітів.

Залежно від самої конструкції ці світильники поділяються на два основних типи:

  • поворотні,
  • неповоротні.

Якщо точкові стельові накладні світильники потрібні для виділення різних зон, тоді можна вибирати неповоротні вироби. Крім того, такі пристрої добре підходять для організації підсвічування ніш і шаф.

Якщо ж важливо мати можливо в будь-який момент змінити напрямок світла і розставити інші акценти в інтер'єрі, тоді перевагу слід віддавати поворотним варіантів.

Що стосується колірної гами накладних точкових світильників, то вона дуже широка і різноманітна. Так, при бажанні можна замовити як моделі класичних кольорів: білого, чорного або хромованого, так і яскраві, екстравагантні рішення, які стануть відмінним інтер'єрних доповненням.

Накладні точкові світильники відрізняються простотою монтажу. Вони відмінно підходять для рівномірного освітлення кімнат складної форми.

Великий асортимент за доступною ціною

Купити накладної точковий світильник необхідного розміру, кольору і типу конструкції можна в нашому магазині. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними, надійними постачальниками світлотехніки, що дозволяє бути впевненими у високій якості продукції. При необхідності ми завжди допоможемо з вибором відповідних рішень.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії точкові накладні світильники: Azzardo, Nowodvorski, One Light.

Топ-5 найпопулярніших товарів в категорії точкові накладні світильники: AzzardoNowodvorskiOne Light

Nowodvorski 6836 Eye Black Eye S

Videx 27150 VL-SPF12A-W

Nowodvorski 5255 Eye White Eye S

Pikart 28589-3 BP 80

Azzardo AZ2252 Monza R 8 4000K, 5 Вт, 590 лм, 4000K