: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Люстри-павуки

Сучасний інтер'єр в стилі лофт вимагає особливої уваги до організації освітлення. Приміщення в індустріальному стилі відрізняються великими розмірами і наявністю високих стель, а значить, потрібно забезпечити його достатньою кількістю світла. Крім того, світильники повинні залишатися лаконічними і оригінальними одночасно. Саме тому, люстри-павуки користуються величезною популярністю серед шанувальників стилю лофт.

Товарів 97-120 з 275

Популярні Дешеві Дорогі

Конструкція люстри-павук

Люстра павук представляє собою світильник, з основи якого виходить певна кількість дротів, що фіксуються на стелі спеціальними кріпленнями. На кожному дроті розміщується джерело світла. Більшість моделей оснащені поворотним механізмом, що дозволяє керувати і кутом нахилу, і регулювати площу освітлення.

Сучасні люстри-павук — це сміливе рішення для експериментаторів, які творчо підходять до організації освітлення лофт інтер'єру.

Люстри-павуки: основні різновиди

Незважаючи на те, що конструкція павук люстри однотипна, все ж існує безліч варіацій моделей зі своїм унікальним дизайном. Правильно обраний варіант світильника допомагає повністю перетворити інтер'єр і зробити його по-справжньому завершеним.

Розрізняють такі види люстр-павуків залежно від способу кріплення:

  • люстри з гнучким кріпленням — конструкція світильника передбачає наявність еластичних підвісів, на яких розміщуються джерела світла. Їх можна, як об'єднувати в пучки, так і кріпити по-окремо. Такі люстри-павуки відмінно підходять для якісного зонування простору;
  • люстри-павуки на жорсткому кріпленні — "ніжки" реалізовані у вигляді жорсткої металевої конструкції, але є можливість регулювання напрямку світлового потоку. Світильники цього типу забезпечують стильне і оригінальне лофт освітлення.

Люстра павук має досить лаконічний дизайн без додаткового декору, при цьому відрізняються високою якістю і досить низькою ціновою політикою.

Купити люстру павук в Україні можна не тільки для організації житлового приміщення, а й для стильного освітлення ресторанів, кафе і кав'ярень. Для цього ви можете ознайомитися з повним асортиментом люстр в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо тільки якісні моделі від європейських і вітчизняних виробників за доступними цінами.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії люстри-павуки: Imperium Light, Nowodvorski, Retro Light.