: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Торшери-плафони

У цій категорії ще немає товарів. Але ми працюємо над цим.

Підлогові світильники вже не одне десятиліття користуються особливою популярністю. Особливо помітно це стає останнім часом, коли в сучасних інтер'єрах відбувається відмова від центрального освітлення на користь точкового і локального світла. Найпростіше домогтися такого ефекту за допомогою правильно підібраного торшера.

Як вибрати кращий торшер

Для того, щоб обраний світильник виправдав всі очікування, слід дотримуватися наступних правил:

  • Визначитися з місцем, де буде розташований торшер, і, виходячи з цього, підібрати світильник з урахуванням потрібних габаритів.
  • Вирішити, які функції повинен виконувати сучасний торшер: локальне підсвічування, точкове, можливість направляти світловий потік на потрібний об'єкт або м'яке освітлення всього простору. Виходячи з потрібних функцій, підбирати форму, функціональність і зовнішній вигляд пристрою.
  • Правильно підібрати рівень освітленості. Мабуть, саме цей параметр є найбільш важливим, адже неправильно підібрана кількість і потужність ламп може не дозволити досягти в приміщенні потрібного рівня освітленості або зробить його занадто яскравим. У такому складному питанні завжди можна проконсультуватися з фахівцем, який допоможе правильно підібрати декоративний торшер під задану площу приміщення.

Якщо мова заходить про те, як повинні виглядати сучасні торшери, то, звичайно ж, найбільш вдалими стануть торшери-плафони. Якийсь час назад подібні прилади були справжньою дивиною. Зараз же такий торшер з легкістю завоює серце будь-якого, хто матиме досвід використання подібного пристрою. Вся справа в його унікальній конструкції, яка, на відміну від стандартних торшерів, має не просто невеликий абажур, а плафон, що займає більше 70% площі торшера. Часто плафон починається біля самої основи, таким чином, освітлення простору відбувається буквально з підлоги, а закінчується на рівні висоти пристрою.

Абажур, плафон або інший елемент, що розсіює світло, може бути виконаний з різних матеріалів:

  • тканина;
  • стекла;
  • пластик;
  • рідко – метал.

Якщо стоїть питання про те, де купити торшер або як його вибрати, слід враховувати, що актуальні моделі представлені серед великої кількості різних стилів. Найчастіше у продажу можна зустріти торшери хай-тек і торшери модерн. Вироби з великим розсіювачем потрібно шукати в брендах, що випускають підлогові світильники в перерахованих вище стилях.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії торшери-плафони: Eglo.

Топ-5 найпопулярніших товарів в категорії торшери-плафони: Eglo

Eglo 96106 Lasana 2, 9 Вт, 4000 лм, 3000K