: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Розетки та вимикачі Plank

Розетки та вимикачі від українського виробника Plank представлені у двох серіях: Classic та Nordic.

Товарів 97-106 з 106

Популярні Дешеві Дорогі

Серії та кольори

Серія Classic виконана в класичному базовому дизайні. Серія Nordic виконана у дизайні скандинавського модернізму.

Електрофурнітура доступна у чотирьох кольорах: білий, слонова кістка, базальт та антрацит. Окремо доступні рамки кольору бордо.

Всі доступні кольори розеток та вимикачів Plank

Вироби в кольорі "Антрацит" виготовлена з Soft-Touch покриттям. Це додає приємності на дотик, а також робить вимикачі та розетки більш стійким до подряпин.

Розетки та вимикачі Plank в кольорі Антрацит

Лінійка в кольорі "Базальт" виконана на основі антимікробного композитного матеріалу з активними агентами срібла. Ця технологія забезпечує захист поверхні вимикачів від розмноження бактерій, мікроорганізмів та грибів. Це може підтвердити відповідний сертифікат.

Розетки та вимикачі Plank в кольорі Базальт

Окремо можна виділити композицію "Praetorian": поєднання бордової рамки з механізмом в кольорі Антрацит. Рамка має Soft-Touch покриття.

Розетки та вимикачі Plank в кольорі Praetorian

Матеріали

Клавіші та рамки виготовляються з полімерної речовини на основі АБС-пластику. Це термопластичний та нетоксичний матеріал, який має підвищену ударостійкість і пружність.

Корпус та монтажні деталі електрофурнітури виготовляються з композитного матеріалу на основі поліаміду з додаванням скловолокна. Такий матеріал має високу міцність та стійкість до термокороблення. Працездатність при температурах в диапазоні від -60 °С до 150 °С.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії розетки та вимикачі plank: Plank.

Вимикачі і розетки доступні в чотирьох кольорах: білий, слонова кістка, антрацит та базальт. Окремо також доступні рамки кольору бордо

Електрофурнітура Планк виготовляється повністю на території України

Ні, вимикачі та перемикачі Plank не мають підсвічування