: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Накладні стельові світильники

Товарів 49-72 з 2564

Популярні Дешеві Дорогі

Накладні світильники на стелю — прості і при цьому практичні світильники, які стануть відмінним доповненням будь-якого інтер'єру.

Асортимент сучасних накладних стельових джерел світла досить широкий і різноманітний. Моделі відрізняються формою, матеріалом виготовлення, а також джерелом світла, що дозволяє кожному підібрати оптимальний варіант для різноманітних приміщень.

Види накладних стельових світильників

Сучасні моделі відрізняються в першу чергу розмірами. Так, при бажанні можна вибрати як невеликі пристрої, для локальної підсвічування, так і великі моделі, діаметром від 40 см, які відмінно замінять класичні люстри при організації верхнього світла.

Більшість виробників пропонують стельові накладні світильники простих геометричних форм: круглі, овальні, прямокутні або ж квадратні.

Такі моделі ідеально підходять для організації освітлення невеликих кімнат, оскільки займають мінімум місця і в поєднанні з додатковими джерелами світла візуально розширюють приміщення.

Виготовляються накладні світильники стельові в основному зі скла або пластика. При бажанні можна вибрати моделі з матового або ж прозорого скла, декоровані стильними малюнками або об'ємними декоративними елементами.

Світильник накладний стельовий: основні переваги

Завдяки особливій конструкції такі світильники мають цілу низку переваг. Для їх монтажу не потрібне спеціальне обладнання, а накладна конструкція дозволяє встановити джерело світла в будь-якому зручному місці, навіть після закінчення ремонту, не порушуючи цілісності стелі, на відміну від вбудованих моделей.

Особливою популярністю користуються стельові накладні лед світильники. Такі пристрої обладнані вбудованим світлодіодним модулем, який при мінімальному енергоспоживанні створює потужний світловий потік.

Крім того, до переваг світлодіодних джерел світла відносять:

  • можливість вибору оптимальної кольорової температури;
  • мінімальне споживання електроенергії;
  • відсутність шкідливих речовин в складі;
  • довгий термін експлуатації (понад 50 тисяч годин);
  • рівномірне освітлення.

Багато виробників пропонують накладні стельові світильники, в яких є можливість регулювання яскравості світіння, зміни кольору світіння, налаштування таймера вимкнення і так далі, що робить їх неймовірно зручними і функціональними.

Купити накладні стельові світильники в Києві і в усій Україні можна в нашому магазині. Ми пропонуємо великий вибір високоякісних моделей провідних світових брендів. Стильні, практичні і довговічні вони ідеально доповнять інтер'єр.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії накладні стельові світильники: Eglo, Azzardo, Rabalux.

Топ-5 найпопулярніших товарів в категорії накладні стельові світильники: EgloAzzardoRabalux

Videx 24152 VL-DLSS-185, 18 Вт, 1440 лм, 5000K

Horoz Electric 400-022-101 Ufo

Horoz Electric 016-025-0028-030 Caroline-28, 28 Вт, 1960 лм, 4200K

Nowodvorski 10038 Tahoe II Ip44 Black

Horoz Electric 400-001-101 Ufo