: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Пристельові люстри

Люстри пристельові — один з популярних різновидів стельових світильників, для яких характерна монолітна підстава і максимально близьке розміщення до стельової поверхні. Саме тому, пристельові люстри є хорошим практичним рішенням для організації освітлення в приміщеннях з низькими стелями.

Товарів 25-48 з 2830

Популярні Дешеві Дорогі

Основні види пристельових люстр

Розрізняють безліч видів світильників з припотолочная розміщенням, але в цілому їх можна розділити на дві великі групи:

  1. З плафоном — такі люстри мають закритий або напівзакритий плафон з декоративними елементами (найчастіше виготовляються зі скла, металу, пластику та інших матеріалів).
  2. Без плафона — декоративні світильники, які не мають покриваючого плафона, але оснащені звисаючими елементами (найпопулярнішою їх різновидом вважається кришталева пристельова люстра).

Крім зовнішнього вигляду важливо розрізняти моделі в залежності від використовуваного джерела світла, серед них такі:

  • пристельові світлодіодні люстри — оснащені енергоефективними led лампами або ж модулем, краще рішення для економії електроенергії. Крім того, деякі моделі таких світильників мають пульт дистанційного керування, що дозволяє регулювати рівень освітленості, встановлювати таймер на включення / вимикання світильника;
  • галогенні — як джерело світла використовуються галогенні лампи;
  • люстри пристельові з лампами розжарювання — відмінно підходять для організації освітлення в житловому приміщенні завдяки теплому світлу, однак, вони не відрізняються тривалим терміном служби і енергоефективністю.

Функціональні особливості пристельових люстр

Перш ніж купити пристельову люстру, слід ознайомитися з її функціональними особливостями. Основна ідея полягає в тому, що джерело світла розміщується в безпосередній близькості до стельової поверхні. Це дозволяє візуально розширити простір навіть в невеликій кімнаті. Використовуйте напрямок світлового потоку для вирішення основних завдань: якщо плафони спрямовані вгору, то досягається ефект "підняття" стелі, якщо ж вниз - можна створити якісне яскраве освітлення в кімнаті. Важливо правильно підібрати розмір світильника відповідно до площі кімнати.

Купити пристельову люстру в Україні можна в нашому інтернет-магазині. Тут представлений широкий асортимент моделей для будь-якого інтер'єру.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії пристельові люстри: Eglo, Trio, Rabalux.

Топ-5 найпопулярніших товарів в категорії пристельові люстри: EgloTrioRabalux

Markslojd 104042 Helsingor

Trio 671210131 Girona, 27 Вт, 3200 лм, 4000K

Nowodvorski 8262 Pills Black V

TK Lighting 1567 Kantoor

Eglo 31589 Pasteri, 12 Вт, 1200 лм, 3000K