: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Люстри-свічки

У приміщення з класичним інтер'єром часто непросто підібрати відповідне освітлення. Однак, одним з безпрограшних варіантів є люстра зі свічками. Останні зараз з легкістю імітують лампочки відповідної форми, при цьому люстра не втратила свого старовинного шарму, а навпаки, заграла новими фарбами.

Товарів 73-96 з 598

Популярні Дешеві Дорогі

Джерела світла в люстрах зі свічками

Так як люстри-свічки імітують старовинні канделябри, то найбільш підходящим варіантом джерел світла стануть лампочки, що мають форму полум'я свічки. Найчастіше вони мають стандартний розмір цоколя E14 і їх ще називають лампочками "міньйонами", вони мають невелику довгасту колбу з наступними різновидами:

  • свічка;
  • кручена свічка — колба має рельєфну структуру, закручену навколо осі;
  • свічка на вітрі — скляний кінчик колби виконаний у вигляді полум'я, що розвівається на вітрі.

Якщо люстра має спрямовані вгору патрони і не оснащена плафонами, то її з легкістю можна перетворити в класичну люстру зі свічками, якщо підібрати відповідні лампи.

Люстри-свічки зі світлодіодами

Якщо ви хочете не тільки відтворити класичний інтер'єр з люстрою зі свічками, але ще і ефективно витрачати електроенергію, то рекомендуємо звернути увагу на світлодіодні джерела світла. Сьогодні виробники пропонують величезний асортимент led ламп у формі свічок, які максимально імітують горіння свічки (з ефектом мерехтіння). Але джерелом харчування вже виступають батарейки або акумулятори. Вмикаються і вимикаються такі моделі з використанням пульта дистанційного керування або ж тумблера.

Як вибрати люстру зі свічками?

Перш ніж купити люстру зі свічками, слід правильно підібрати модель відповідно до інтер'єру приміщення. До кімнати з мінімалістичним дизайном в стилі хай-тек підійде світильник каскадної форми з мінімальною кількістю використовуваних матеріалів і квітів. Біла кришталева люстра зі свічками добре доповнить, як спальню, так і вітальню. Якщо ви шукайте підходящу модель для більш пишного класичного інтер'єру, то підійдуть люстри з бронзовими ріжками і кованими елементами, що відбивають старовинний дух минулих століть. Також класична люстра зі свічками може стати об'єктом для втілення сміливих експериментів і доповнити сучасний стиль поп-арт.

Купити люстру-свічки в Києві не складе великих труднощів, адже найбільший асортимент представлений в каталозі нашого інтернет-магазину. Також ви можете оформити зручну доставку світильника по всій території України.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії люстри-свічки: Ideal Lux, Elstead, Searchlight.

Топ-5 найпопулярніших товарів в категорії люстри-свічки: Ideal LuxElsteadSearchlight

Zuma Line RLD94016-5A Magnolia

Pikart 18126 Castle

Reality R11073000 Lüster

Nowodvorski 205 Ares

Nowodvorski 204 Ares