: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Люстри-молекули

Космічна гонка 1950х років і стрімкий розвиток науки сприяли появі нового стилю в дизайні інтер'єрів. Цей стиль називають "атомним" або "космічним". Атомний стиль в освітленні проявився у світильниках химерних форм, які настільки різноманітні, що досі немає єдиної назви для таких люстр: люстри-молекули, люстри-атоми, люстри-супутники. Вибір назви залежить лише від особистого смаку.

Товарів 145-168 з 427

Популярні Дешеві Дорогі

Люстра-молекула — це люстра з декількома джерелами світла, найчастіше кулеподібних форм, сполученими в атомний візерунок. Такі люстри незвичайні тим, що здаються одночасно і вінтажними, і футуристичними. Їх роблять з комбінації скла і металу, а такі матеріали, як пластик, дерево, кришталь використовуються рідко.

Як обрати люстру-молекулу?

Підвісні світильники і люстри у формі молекул бувають різної довжини і ширини, що робить їх універсальним доповненням до будь-якого простору, але є і виключення. Через низькі показники пиле- і вологозахисту не рекомендується розміщувати люстри-молекули у ванній кімнаті та на вулиці. Для освітлення будинку з відкритим плануванням світильники атомного стилю краще всього поєднувати між собою, наприклад, велику люстру для загального освітлення кухні з меншою над обіднім столом. Для приглушеного освітлення передпокою і фойє варто вибрати молекулярні підвісні світильники з низьковольтними світлодіодами. Люстри-молекули підходять для перехідних зон, наприклад, між передпокоєм та вітальнею, і забезпечують додаткове освітлення. Щоб виділити молекулярне підвісне освітлення, його об'єднують з кімнатами, прикрашеними чистими лініями і нейтральними тонами. Підвісні світильники у формі молекул розміщуються також в офісі або робочій зоні, щоб замінити нудне звичне освітлення, при цьому не втративши у функціональності.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії люстри-молекули: Pikart, Imperium Light, Ideal Lux.

Топ-5 найпопулярніших товарів в категорії люстри-молекули: PikartImperium LightIdeal Lux

Nowodvorski 9140 Twig

TK Lighting 2731 Fairy Black

Atmolight 1851211 Attic L-5 C400 Black

Imperium Light 463693.05.92 Reflectors, 54 Вт, 4000K

Azzardo AZ4698 Helios 6 BK