: Ми працюємо • Ціни, наявність та терміни доставки товару актуальні

Великі люстри

Організація освітлення великих приміщень - це досить складне завдання, адже потрібно подбати не тільки про достатню кількість світла, а й ефектний зовнішній вигляд інтер'єру. Реалізувати ці завдання можна за допомогою великих люстр. Такий світильник оснащений великою кількістю джерел світла для створення урочистої атмосфери.

Товарів 97-120 з 1683

Популярні Дешеві Дорогі

Де використовують великі люстри?

Люстри великого діаметру призначені для величезних за площею приміщень з високими стелями. Їх висота може досягати одного і більше метрів і в залежності від моделі вони використовуються в різних приміщеннях.

За зовнішнім виглядом розрізняють прості і декоративні люстри для великих приміщень.

Перші, нерідко використовуються для освітлення громадських приміщень і залів торгово-розважальних центрів. Все це завдяки сучасному лаконічному дизайну, який відмінно підходить для великих мінімалістичний інтер'єрів.

Щодо останніх, то вони несуть не тільки функціональне навантаження, але і естетичну. Великі кришталеві люстри стануть відмінним доповненням урочистого залу, готелю, театру, опери та інших культурних закладів. Часто вони є ключовим елементом інтер'єру, приковуючи до себе захоплені погляди відвідувачів.

Основні види стельових люстр великого розміру

  • Сьогодні можна купити велику люстру у відповідності зі стилістикою приміщення і все завдяки величезному асортименту таких світильників. В цілому їх можна розділити на кілька груп, серед яких:
  • великі підвісні люстри - світильники, що представляють собою конструкцію з декількох плафонів, які об'єднані загальним підвісом. В якості останнього можуть виступати: ланцюг, дріт, трос або ж стрижень. Залежно від цього можна регулювати висоту підвісу, а значить, і розташування самого світильника;
  • люстри-поперечини - мають два і більше рядів, на яких розміщуються джерела світла. Один з найпопулярніших варіантів для освітлення просторих залів ресторанів або ж готелів;
  • моделі з монолітним підставою - таку люстру можна регулювати по висоті, але вони виглядають не менш привабливо навіть у великих приміщеннях. Вони дозволяють зробити кімнату ще більш просторою і при цьому джерел світла буде достатньо для якісного освітлення всього приміщення.

Якщо ви хочете купити велику стельову люстру, то на сторінках нашого інтернет-магазину ви з легкістю знайдете відповідну модель. Дбайлива доставка здійснюється по всій території України.

Питання та відповіді

Найпопулярніші бренди категорії великі люстри: Searchlight, Nova Luce, Zuma Line.

Топ-5 найпопулярніших товарів в категорії великі люстри: SearchlightNova LuceZuma Line

Nowodvorski 10817 Circolo, 45 Вт, 1600 лм, 3000K

TK Lighting 3989 Chicago

Maxlight P0110 Charlotte

TK Lighting 4737 Sarius

Nova Luce 9181100 Grane